Teven

Blue

Cee Blue of Sable's Grey Passion
Blue; alias 'blauw, blauw, ik hou van jou', is geboren in mijn laatste nest; het ''Cee Colour' nest. Vandaar ook haar roepnaam Blue. Zij is de teef waar ik mijn aankomende nest mee heb gepland voor het voorjaar van 2024.

Moon

A Moon of Sable's Grey Passion
Mooniemoon: de allereerst geboren pup in mijn handen. Je vader, mijn allereerste Weimaraner en je moeder speciaal gezocht, zodat ik zou kunnen fokken met de mannen. En daar was jij 💗het eerste schepsel uit het 'Heaven' nest, want dat was het voor mij. Mijn droom om al die jaren hondenwerk om te zetten in eigen pupsels...

Fay

Fay vom Hegewald
Fay alias Feefeeminee of Feest, geen dag hetzelfde met jou. Kennel vom Hegewald in Duitsland heeft jou mij gegund, je was het enige teefje tussen 6 reuen en de fokker wilde graag een teef houden. Ik was in tranen toen ik hoorde dat er maar 1 teefje geboren was....meerdere malen ging ik je bekijken, ook samen met Robert Roks; de fokker van Sam & Ties, om te kijken hoe je je ontwikkelde qua exterieur. Je bleek een topper en dat heb je dubbel en dwars bewezen op show, maar vooral qua werk.