Neem contact op

Wanneer u interesse heeft in een langharige Weimaraner pup uit een gezonde bewezen exterieur & werk combinatie of u heeft behoefte aan informatie over dit ras, dan kunt u gerust contact opnemen. Ik vind het leuk om mijn passie met u te delen!

Stuur bericht

Ik heb interesse in:

Even voorstellen

Vanaf medio 2008 ben ik voornamelijk bezig met dit ras en alle bijkomende activiteiten, het is letterlijk een dagtaak. Om dit alles te kunnen bekostigen, werk ik al sinds 1998 in de farmaceutische industrie, een branche die ik leerde kennen bij ons thuis. Mijn vader, en ook mijn opa, waren beiden huisarts in Badhoevedorp, daar ben ik ook op de wereld gezet op 19 mei 1970 om precies te zijn.

Alles wat ik doe, dat doe ik met passie of ik doe het niet, zo zit ik een beetje in elkaar. En dat heeft ertoe geleid dat er meerdere langharige weimaraners kwamen en dat ik verhuisd ben naar Zwaanshoek. In Zwaanshoek vond ik een plek tegenover een losloopgebied, een strook van zo’n 25 kilometer lang. Echt een paradijs voor de hondenliefhebber. En ook mijn huis heeft rondom betere faciliteiten voor mijn honden; meer ruimte en meer rust!

Om mijn kennis te verbreden werd ik lid van diverse Weimaraner verenigingen en fok ik conform de door hen opgestelde fokreglementen. Ik heb bestuurservaring opgedaan bij de WSH en inmiddels sinds juni 2023 algemeen bestuurslid bij NWC. De diverse contacten via de verenigingen, houden mij scherp, goed geïnformeerd en actief.

Lid van: