Reuen

Dekreu

Ace

Cee Orange of Sable's Grey Passion
Ace, het Acebeest, broer van Blue en halfbroer van Koa (Be 'Nature"). Heerlijke man, een echte zoon van Ties, prachtig gebouwd en een wat zachter karakter dan je halfbroer. Uiteindelijk wint je 'will to please' en werk je heerlijk voor de baas.
Dekreu

Koda

Be Thunder of Sable's Grey Passion
Koda, de grootste pup een echte 'Thunder' wat heb jij je goed ontwikkeld en wat heeft Emke veel met je gepresteerd. Een echte allrounder geworden met de passie en blik van Fay. Een veel gewilde reu in heel Europa en daar ben ik als fokker uitermate trots op!
Dekreu

Sky

A Sky of Sable's Grey Passion
Sky is het bewijs, samen met zijn nestgenoten, dat mijn eerste nest met zorg gefokt is. Prachtig exterieur en een heerlijk werk karakter. Sky is in Belgie bij Stef gaan wonen; alle credits naar Stef voor het ontwikkelen van Sky zijn talent.

Ties

Of Cira’s Dream Dexter
Ties, alias 'grootpoot' , mister Gloggy, het cadeautje van kennel Of Cira's Dream. Ik kreeg je er ineens bij en van net 7 weken tot 24 maart j.l. hebben we zoveel samen beleefd. Thank God! En je gaf me Blue: in haar zie ik je nog elke dag 💙

Sam

Of Cira's Dream Barry
Sam, alias 'Sammiesam' mijn allereerste Weimaraner langhaar, mijn lang gekoesterde droom, de hond die mijn leven een heel andere richting gaf. Wat heeft hij me veel geleerd en wat mis ik hem nog vaak....maar je gaf me ook Sky en Moon en met name door Moon blijf je elke dag en beetje bij me 🖤